blog banner
← Tilbake

Ta en gjennomgang av nettsiden din.

6 gode grunner til hvorfor du skal ta en gjennomgang av hjemmesiden din:

  1. Mobilbruk: Bruken av mobile enheter har fortsatt å øke og overstiger nå desktop-bruk. Derfor er det enda viktigere å ha en responsiv og mobiltilpasset hjemmeside.
  2. Skjermdesign: Hjemmesidedesign har utviklet seg betydelig de siste årene, og vi ser nå mer bruk av store bilder, videoer og animasjoner på hjemmesider. Enkelhet og minimalisme i design er også stadig mer populært.
  3. Bruk av AI og maskinlæring: Bruken av AI og maskinlæring har økt for å personalisere hjemmesider og skreddersy innhold og produkter til brukernes behov og preferanser.
  4. Raskere sidehastighet: Som nevnt tidligere, har sidehastighet blitt enda viktigere fordi brukerne forventer at hjemmesider skal laste raskt og responsivt. Derfor jobbes det nå med teknologier som AMP (Accelerated Mobile Pages) og PWAs (Progressive Web Apps) for å øke hastigheten og gi en bedre brukeropplevelse.
  5. Stemmeassistenter: Med økt bruk av stemmeassistenter som Siri og Google Assistant, er det nå viktig å optimalisere hjemmesider for disse assistentene ved å inkludere strukturert data og tilpasse innholdet til stemmebaserte søk.

Personvernforordningen GDPR: I 2018 ble GDPR innført i EU, og det har nå blitt viktigere enn noen gang å sikre at hjemmesiden følger personvernlovgivningen og beskytter brukerdata.

Ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med disse punktene.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med utviklingen av vårt produkt, nyheter og eksklusive tilbud. Fyll inn din e-postadresse.

Nyeste fra bloggen